Σελίδες

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πρωτιές για τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και την εξαιρετική τους δραστηριότητα στο Ευρωκοινοβούλιο

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015 - 00:27      66
Πρωτιές για τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και την εξαιρετική τους δραστηριότητα στο Ευρωκοινοβούλιο
Τον περασμένο Μάιο η Χρυσή Αυγή εξέλεξε τρεις ευρωβουλευτές προκαλώντας σοκ και δέος στο καθεστώς με τα ποσοστά θριάμβου 3η θεση και 9,40% που απέσπασε.
Τότε είχαμε σχολιάσει το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών των ευρωβουλευτων και των παρταλιών του αντισυνταγματικού τόξουμε την βεβαιότητα η Ελλάδα μετά από τόσες δεκαετίες, θα έχει επιτέλους άξια εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Σήμερα λοιπόν οχτώ μήνες από τις ευρωεκλογές επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά από τα στατιστικά σχετικά με την δραστηριότητα των ευρωβουλευτών της Ελλάδας όπου οι συναγωνιστές Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γεώργιος Επιτήδειος βρίσκονται σε πολύ υψηλές θέσεις.
Η δημοσκόπηση του MepRanking.eu μετράει την δραστηριότητα του κάθε ευρωβουλευτή βασιζόμενη στις ερωτήσεις που καταθέτει, ψηφίσματα, εκθέσεις, τροποποιήσεις σε εκθέσεις, ομιλίες/τοποθετήσεις, δηλώσεις και επικαιροποιείται συχνά σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχει η Ευρωβουλή.
Τοποθετήσεις στην Ευρωβουλή: Ο Λάμπρος Φουντούλης έχει κάνει 115 ομιλίες, ο Ελευθέριος Συναδινός 114 και ο Γιώργος Επιτήδειος 102. Η συνολική βαθμολογία: Σύμφωνα με την τελική βαθμολογία λαμβάνοντας υπόψη τους προαναφερθέντες παράγοντες οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής καταλαμβάνουν την δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση ανάμεσα στους 21 που έχει η χώρα μας.
Συγκεκριμένα ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός βρίσκεται τη δεύτερη θέση (95ος σε επίπεδο Ευρωβουλής), ο Λάμπρος Φουντούλης στην τρίτη θέση (96ος σε επίπεδο Ευρωβουλής) και ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος (126ος σε επίπεδο Ευρωβουλής). 
Ακολουθούν οι ευρωβουλευτές του Σύριζα και του ΚΚΕ, στη συνέχεια είναι αυτοί του ΠΑΣΟΚ, ενώ τελευταίοι της ΝΔ και του Ποταμιού.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

5/2/15

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!


Αναφερόμενος στις συνέπειες της ύφεσης στη χώρα μας, ο κ. Βαρουφάκης μίλησε για τη επώαση του φιδιού στην Ελλάδα, καλώντας σε κοινή δράση και συναντίληψη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.
«Σήμερα θα γυρίσω στη χώρα μου και θα πάω στο Κοινοβούλιο, στο οποίο το τρίτο κόμμα είναι ένα εθνικιστικο κόμμα» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας.

Κάλεσε, δε, το γερμανικό λαό να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας, για να μην ξαναζήσουμε περιόδους ύφεσης και εθνικισμου.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Πονηριές Καμμένου: Θα πάρουν ιθαγένεια τα παιδιά μεταναστών, αλλά εμείς δεν θα ψηφίσουμε για να μην φανεί η κωλοτούμπα...

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015 - 22:26      51
Πονηριές Καμμένου: Θα πάρουν ιθαγένεια τα παιδιά μεταναστών, αλλά εμείς δεν θα ψηφίσουμε για να μην φανεί η κωλοτούμπα...
Ούτε 10 μέρες δεν άντεξαν οι «ιερές», κατά τα άλλα, κόκκινες γραμμές του κόμματος Καμμένου.
Καθ' όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι ΑΝΕΛ δήλωναν πως ο στόχος τους ήταν να εκμεταλλευτούν την μη επίτευξη αυτοδυναμίας από το Σύριζα και να εξαναγκάσουν τον Τσίπρα να σχηματίσει μαζί τους κυβέρνηση και να μοιραστούνε τα υπουργεία. Το σενάριο, όμως, αυτό, είχε ως βασικό μειονέκτημα το ότι η τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων που στήριζαν ή σκέφτονταν να στηρίξουν το κόμμα Καμμένου, ανησυχούσαν για τις έντονα ανθελληνικές και αντεθνικές θέσεις που έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ο Σύριζα. Έπρεπε να βρεθεί τρόπος για να πειστούν οι άνθρωποι αυτοί ότι εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον να σχηματιστεί κυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ, δηλαδή με ένα κόμμα με ξεκάθαρα αντεθνικές θέσεις!
Ο πονηρός κύριος Καμμένος, για να διασκεδάσει τα, ομολογουμένως, έντονα πατριωτικά και εθνικά αισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας των ανθρώπων που σκέφτονταν να στηρίξουν ΑΝΕΛ, παρουσίασε προεκλογικά τις λεγόμενες κόκκινες γραμμές, τον σεβασμό των οποίων θα έθετε ως όρο για να συμμετάσχει το κόμμα του σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Αυτές περιλάμβαναν κυρίως τα εθνικά θέματα, στα οποία ο Καμμένος δεν σήκωνε «κουβέντα»! Αυτές, μεταξύ άλλων, την μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, το σεβασμό της Εκκλησίας και του Ορθόδοξου χαρακτήρα του λαού μας και τέλος το μεταναστευτικό, στο οποίο οι ΑΝΕΛ υποστηρίζουν μια «σκληρή» γραμμή απέναντι στα ανοιχτά σύνορα που ευαγγελιζόταν ο Σύριζα.
Η τακτική αυτή, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα των εκλογών, έπιασε, ο Καμμένος κατάφερε να μπει στην κυβέρνηση Τσίπρα παίρνοντας και ως αντάλλαγμα τα ανάλογα υπουργεία και υφυπουργεία.
Δεν πέρασαν, όμως, 10 μέρες από την ορκωμοσία της συγκυβέρνησης Σύριζα - ΑΝΕΛ, και ο Καμμένος ήδη «ξέχασε» τις κόκκινες γραμμές και άρχισε τις λεγόμενες κωλοτούμπες. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι το κόμμα του δεν δέχεται οι μετανάστες δεύτερης γενιάς να πάρουν ιθαγένεια. Παράλληλα ανέφερε ότι εάν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές του κόμματός του και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές δεν θα το ψηφίσουν οι βουλευτές του κόμματός του.
Δηλαδή, εάν ο Σύριζα καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο θα δίνει ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, αλλοιώνοντας έτσι τον κοινωνικό ιστό της χώρας, ο Καμμένος, δεν θα αναγκάσει τον Σύριζα να αποσύρει το νομοσχέδιο αυτό, απειλώντας με αποχώρηση από την κυβέρνηση. Απλά, δεν θα το ψηφίσει.
Οπότε το νομοσχέδιο θα μπορεί να περάσει άνετα από τη Βουλή με τις ψήφους του ΚΚΕ, του Ποταμιού, ή του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, ο Καμμένος, θα παραμένει στην κυβέρνηση ενώ οι λεγόμενες κόκκινες γραμμές θα έχουνε παραβιαστεί. Με λίγα λόγια, και η πίτα ολόκληρη, χορτάτος και ο σκύλος.
Φυσικά, ο πονηρός κύριος Καμμένος λογαριάζει χωρίς τον «ξενοδόχο», δηλαδή τον ελληνικό λαό και όλους αυτούς που στήριξαν τους ΑΝΕΛ πιστεύοντας πως θα σεβαστεί τις κόκκινες γραμμές που παρουσίασε προεκλογικά ως απαραβίαστες.
Αν εννοεί ο Καμμένος αυτά που έλεγε προεκλογικά, θα πρέπει σε περίπτωση που προσπαθήσει ο Σύριζα να περάσει νομοσχέδιο που θα δίνει ιθαγένεια στους μετανάστες, να απαιτήσει την απόσυρσή του, αλλιώς να αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση.
Αν δεν το κάνει αυτό, να ετοιμάζεται να κάνει παρέα στον κύριο Κουβέλη και στις λοιπές εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις...


Συστημικός καθηγητής Μαζάουερ: Αν αποτύχει ο Σύριζα, έρχεται η Χρυσή Αυγή που θα μας διαλύσει!

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015 - 17:30      6
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Είναι κοινώς παραδεκτό, ότι αν αποτύχει (και θα αποτύχει!) ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ’ρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής, που θα αποτελέσει την τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού.
Έτσι, όλοι οι συστημικοί διεθνώς, έχουν πέσει πάνω στους παγκόσμιους αφέντες, παρακαλώντας τους να υποστηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους τη νέα συγκυβέρνηση των ΤσιπροKαμμένων, μπας και αποφύγουν το… μοιραίο.
Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του γνωστού συστημικού καθηγητή Ιστορίας του ξακουστού αμερικανικού πανεπιστημίου Columbia και συγγραφέα, Μαρκ Μαζάουερ να επισημάνει τον θανάσιμο κίνδυνο για το παγκόσμιο σύστημα από την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και τον ερχομό της Χρυσής Αυγής.
Γράφει, λοιπόν, σε άρθρο του στους Financial Times:
«Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα οι Ευρωπαίοι ηγέτες πίστευαν ότι ο χειρότερος εφιάλτης τους ήταν ένας θρίαμβος του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές. Τώρα που το ακροαριστερό λαϊκιστικό κόμμα είναι στην κυβέρνηση, ανησυχούν για το τι θα συμβεί αν αποτύχει… Η σημερινή ακροδεξιά μιλάει τη γλώσσα της δημοκρατίας και η εκλογική της δύναμη μπορεί προς το παρόν να καθιστά τη γλώσσα αυτή ειλικρινή. Αλλά πρόκειται για μια πολύ μικρή παρηγοριά. Αυτό το οποίο πρεσβεύει μπορεί να γίνει πιο θανάσιμο για την Ε.Ε. από οτιδήποτε μπορεί να εξαπολύσουν οι ακροαριστεροί λαϊκιστές.
Μολονότι επικρίνουν την πορεία που έχει πάρει η Ε.Ε., ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποδέμος της Ισπανίας, παραμένουν αφοσιωμένοι ευρωπαϊστές. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις δυνάμεις της δεξιάς. Η Χρυσή Αυγή, ένα ανοιχτά εθνικιστικο κόμμα, κράτησε σταθερά τα ποσοστά της στις ελληνικές εκλογές, κερδίζοντας την τρίτη θέση παρά το γεγονός ότι η ηγεσία της βρίσκεται στην φυλακή. Πολιτικά, είναι ευρωσκεπτικιστική. Οικονομικά, το όραμα της είναι ο εθνικισμος σε μια χώρα…
Αυτό που διακινδυνεύει η Ευρώπη αν δεν αλλάξει πορεία είναι μια επιπλέον διάβρωση του πολιτικού κέντρου και την άνοδο του ακροδεξιού εξτρεμισμού και ενδεχομένως την ίδια την διάλυση της ένωσης».
Και μιας και ο κύριος καθηγητής ασχολείται με την Ελλάδα και τις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις, θα του μάθουμε ένα αρχαίο ρητό (του Πινδάρου): «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον»!
Η Ελλάς, Μαζάουερ, προορίζεται να ζήσει, και θα ζήσει! 
Κι αυτή την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή θα την κυβερνήσει!


Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ ήταν μόνο για την Ένωση με την Ελλάδα - Μια απάντηση στα γραφόμενα του Τσίπρα

Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015 - 15:32      5
Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ ήταν μόνο για την Ένωση με την Ελλάδα - Μια απάντηση στα γραφόμενα του Τσίπρα
Πολλές φορές πίσω από τις εντυπώσεις της πρώτης στιγμής πρέπει να κοιτάμε τη βαθύτερη ουσία. Αυτό οφείλει να συμβεί και στην περίπτωση της πρόσφατης επίσκεψης Τσίπρα στην Κύπρο και ιδιαίτερα κατά την επίσκεψή του στα Φυλακισμένα Μνήματα, η οποία φάνηκε ως ένας Φόρος Τιμής προς τους πεσόντες αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Υπήρξε, μάλιστα, και φωτογραφία μπροστά από τον τάφο του Εθνομάρτυρα Γρηγόρη Αυξεντίου.
Επικοινωνιακά, σίγουρα η κίνηση «αδειάζει» τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι οποίες αμφιβάλουμε αν σκέφτηκαν καν το ενδεχόμενο για μια τέτοια επίσκεψη με συμβολικό χαρακτήρα. Στα ψιλά, όμως, πέρασαν τα όσα έγραψε ο Τσίπρας στο βιβλίο επισκεπτών στα Φυλακισμένα Μνήματα. Συγκεκριμένα, ο νέος πρωθυπουργός έγραψε ότι: «Τα οράματα των αγωνιστών της ελευθερίας για μια Κύπρο ενωμένη και ελεύθερη από στρατεύματα κατοχής παραμένουν όσο ποτέ επίκαιρα».
Τα γραφόμενα του Τσίπρα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο αγώνας της ΕΟΚΑ είχε εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα από τον βρετανικό ζυγό, με τελικό σκοπό την Ένωση με τη Μητέρα Ελλάδα. Ένας αγώνας, ο οποίος προδόθηκε λίγο πριν τη δικαίωσή του με τις ατιμωτικές και κατάπτυστες συνθήκες της Ζυρίχης και του Λονδίνου. Εκτός, όμως, από την κυβέρνηση του «εθνάρχη» Καραμανλή και η αριστερά της τότε εποχής (ΚΚΕ και ΑΚΕΛ) ήταν αντίθετη με τον Ενωτικό Αγώνα, καθώς θεωρούσαν ως «φασίστες» τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Αυτές οι αντεθνικές, ανιστόρητες και προκλητικές απόψεις βρίσκουν ακόμη ακροατήριο σε διεθνιστικές συνιστώσες του (κυβερνητικού πλέον) ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί οι σύμβουλοι του Τσίπρα να τον καθοδήγησαν για το πού ακριβώς πρέπει να πάει στην Κύπρο, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις, όμως τα γραφόμενά του, έδειξαν τι πραγματικά πιστεύει ο νέος πρωθυπουργός της Χώρας.
Γιώργος Μάστορας
Υ.Γ. Το «στρατεύματα κατοχής», με πληθυντικό και χωρίς το απαραίτητο συμπλήρωμα «τουρκικά», μπορεί να δημιουργήσει περίεργους συνειρμούς. Μήπως τηρεί κι αυτός την απαραίτητη και προκλητική στάση των ίσων αποστάσεων; Μήπως και η παρουσία Ελληνικού Στρατού θα θεωρείται από τον ΣΥΡΙΖΑ ως «στράτευμα κατοχής»;


Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Βαρουφάκης παρακαλάει Μέρκελ: Βοηθήστε μας για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015 - 14:30      9
Η κυβέρνηση Σαμαρά χρησιμοποιούσε ως επιχείρημά της προς τους διεθνείς τοκογλύφους την αναγκαιότητα διατήρησής της, προκειμένου να μην χάσει την εξουσία και έρθουν στην κυβέρνηση οι συριζαίοι. Το επιχείρημα απεδείχθη έωλο και εν τέλει οι διεθνείς τοκογλύφοι έδειξαν την έξοδο στον Σαμαρά και την συμμορία του, επειδή τα είχαν βρει ήδη με τους συριζαίους.
Την επαύριο της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε ότι η νέα κυβέρνηση προτίθεται να συνεχίσει απρόσκοπτα την μνημονιακή πολιτική, περιοριζόμενη σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και τακτικές διγλωσσίας, Ανδρέα Παπανδρέου. Το παραπάνω φάνηκε έκδηλα στους λεονταρισμούς Βαρουφάκη ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας, οι οποίοι μετετράπησαν σε νιαούρισμα όταν έδινε συνέντευξη στο BBC και δικαιολογούταν, λέγοντας ότι «έγινε λάθος στη μετάφραση».
Στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Βαρουφάκης με τον Γάλλο ομόλογό του φάνηκε ότι η νέα κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει να χρησιμοποιεί το επιχείρημα Σαμαρά περί αναγκαιότητάς της, με αντίβαρο την Χρυσή Αυγή.
 Κοινώς οι συριζαίοι έχουν ήδη αρχίσει να φοβερίζουν με το ενδεχόμενο ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να λάβουν ένα «κοκκαλάκι» για να παρουσιάσουν ως «επιτυχία» στους ιθαγενείς που τους πίστεψαν. Ιδού το επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία του:
«Υπάρχουν προοδευτικοί που θέλουν να προχωρήσει η Ευρώπη, υπάρχουν και αυτοί οι όποιοι υπονομεύουν και είναι οπισθοδρομικοί, που δεν θέλουν να προχωρήσει η Ευρώπη. Και στην χώρα μου, και ντρέπομαι που το υπενθυμίζω, το τρίτο κόμμα δεν είναι νεοναζί, αλλά ναζί. Άρα λοιπόν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να τους δώσει κανείς είναι αυτή η εναντίωση που υπάρχει μεταξύ Βορρά και Νότου, δηλαδή μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.»
Δεν μπορούσε να το θέσει με μεγαλύτερη ακρίβεια ο Βαρουφάκης. Παρακαλάει την Μέρκελ για έλεος, προκειμένου να μην έρθουν στην εξουσία οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, που αποτελούν τον μοναδικό πραγματικό εχθρό της κλεπτοκρατίας και της ξένης κατοχής. Προτείνει, μάλιστα, έναν πολιτικό «εναγκαλισμό» Μέρκελ – ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Χρυσής Αυγής.
 Ενδιαφέρουσα η ιδέα, Γιάνη (με ένα Ν), αλλά σε πρόλαβαν άλλοι. Ο λόγος φυσικά για το «μορφωτικό» ίδρυμα του ΣΥΡΙΖΑ, που εκδίδει με χρηματοδότηση της Μέρκελ τα βιβλία του Ψαρρά εναντίον της Χρυσής Αυγής.