Σελίδες

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:15
24/01/2015

Μια σημαντική εξέλιξη έγινε σήμερα με την ανακοίνωση 
της απαγόρευσης της μετάβασης στον τόπο καταγωγής 
του υποψηφίου βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Νίκου Μίχου.
Ειδικότερα στον υποψήφιο βουλευτή Ευβοίας Νίκο Μίχο,
που βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό με δικαστική απόφαση,
απαγορεύεται η μετάβαση του στον τόπο καταγωγής του
με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφίσει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015


ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Ο “οικολόγος” Μιχ. Τρεμόπουλος, εκείνος που είχε αναφέρει ότι «το 1912 η Θεσσαλονίκη δεν ήταν Ελληνική», στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!!! Να τον χαίρονται!!! 

Ας μας πει ο "οικολόγος" Μ.Τρεμόπουλος, ποια είναι η ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση του για το Σκοπιανό; Ποια είναι η θέση του για την Θράκη και τα πρακτοριλίκια του τουρκικού προξενείου & "Ελλήνων" βουλευτών; (φυσικά σ' αυτά πρέπει να απαντήσει το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξέρει ο κόσμος τι κρύβεται πίσω από τις φανφάρες και τις "πατριωτικές" κορώνες ορισμένων!!!) .

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη .

BBC: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

XRYSH-AYGH
Γράφει ο Αντίοχος
Εκτενές ρεπορτάζ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έκανε το βρετανικό BBC, συμπεραίνοντας υπεροπτικά πως «οι εκλογές στην Ελλάδα είναι τσίρκο».
Κι αν σε γενικές γραμμές το ρεπορτάζ περιέχει τα ίδια και τα ίδια που γράφουν όλοι οι ξένοι, υπάρχει κάποιο σημείο που ξεπερνά την «επόμενη μέρα» και αντικατοπτρίζει τους φόβους των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων λακέδων τους:
«Άλλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί εάν κατακερματιστούν τα κόμματα του κατεστημένου, αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η μόνη δύναμη που θα μείνει όρθια θα είναι η Χρυσή Αυγή – οι ηγέτες της οποίας είναι σήμερα στη φυλακή».
Πράγματι, αυτό ακριβώς φοβούνται! Όχι τις επόμενες, αλλά τις μεθεπόμενες εκλογές! Και καλά κάνουν και το φοβούνται κι έχει γίνει ο εφιάλτης τους, γιατί θα ’ρθει –και πολύ σύντομα μάλιστα- η στιγμή που η Χρυσή Αυγή θα αποτελέσει την τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού… Και τότε, θα λογαριαστούμε!

Mister Tsipras προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε με γιατί θα’ ρθουν οι Χρυσαυγίτες - Θα σεβαστώ τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας!

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 - 18:36      12

Γράφει ο Αντίοχος
Βαρυσήμαντο άρθρο στη ναυαρχίδα του παγκόσμιου κατεστημένου, τους ξακουστούς Financial Times, έγραψε ο mister Tsipras, δίνοντας σαφώς το μήνυμα της υποταγής του στους διεθνείς αφέντες και τα συμφέροντά τους.
Έτσι, αρχικά εμφανίζει το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ ως το ανάχωμα του κατεστημένου στους εθνικιστές και ζητάει να του πετάξουν κανένα… κοκαλάκι, για να μην έρθουν μετά απ’ αυτόν οι «ακροδεξιοί»: «Πρέπει να βάλουμε τέλος στην λιτότητα για να μην την αφήσουμε να σκοτώσει την δημοκρατία. Αν δεν αλλάξουν την Ευρώπη οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις, θα την αλλάξουν η Μαρίν Λεπέν και οι ακροδεξιοί της σύμμαχοι».
Εν συνεχεία, δίνει όρκο συμβιβασμού στους παγκόσμιους αφέντες:
«Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα σεβαστεί τις υποχρεώσεις της Ελλάδας, ως μέλους της ευρωζώνης, όσον αφορά την διατήρηση ενός ισοσκελισμένου προϋπολογισμού και θα τηρήσει τους ποσοτικούς στόχους. Είναι καθήκον μας να διαπραγματευτούμε με ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο, ως ίσοι απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους μας. Η επίδειξη δύναμης από την κάθε πλευρά δεν έχει κανένα νόημα».
Και στο τέλος, πετάει και μια παραπλανητική αποκήρυξη της λιτότητας, για όσους αφελείς ψηφοφόρους του τύχει να διαβάσουν το άρθρο: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μια παρανόηση: ο ισοσκελισμός του προϋπολογισμού δεν απαιτεί αυτόματα και λιτότητα».
Συμπέρασμα: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!


Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2015


Ο εβραίος παιδόφιλος, ανθέλληνας, υποστηρικτής της "Μακεδονίας" , Κον Μπεντίτ υπέρ του Θεοδωράκη... Τυχαίο;!

kon-petit
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η υποστήριξη των Ελλήνων προς το μόρφωμα του κομμουνιστή ολιγάρχη Μπόμπολα να είναι μικρή –παρά την έμμεση και άμεση διαφήμιση από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών και τις βρωμερές εταίρες μαϊμού-δημοσκοπήσεων- αλλά… έξω πάει καλά.
Έτσι, ο σιωνιστής πρώην ηγέτης του «κόκκινου Μάη» του ’68 και νυν επικεφαλής της ευρωομάδας των Πράσινων, Κον (Κοέν) Μπεντίτ, εξέφρασε την προτίμησή του στο «Ποτάμι» του Μπόμπολα. Μιλώντας, λοιπόν, στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ο σιωνιστής Κοέν δήλωσε πως αν ήταν Έλληνας θα ψήφιζε Ποτάμι: «Αν ήμουν Έλληνας, θα.....
ψήφιζα Ποτάμι, γιατί είναι φιλελεύθεροι της Αριστεράς. Συμμετέχουν στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών, παρότι θα ήθελα να συμμετέχουν στους Πράσινους». Και προσέθεσε με νόημα: «Είναι το κόμμα που έχει ανάγκη ο Τσίπρας, ώστε να αποκτήσει πλειοψηφία». Προφανώς, αυτό το τελευταίο δείχνει το ρόλο που έχουν αναθέσει σ’ αυτό το απαίσιο «λίγο απ’ όλα» μόρφωμα οι ξένοι αφέντες του: τσόντα σε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για να φυλάει τα μπόσικα του συστήματος και για να αποτελέσει το τέλειο άλλοθι του mister Tsipra για να… μην σκίσει το Μνημόνιο! Άξιος ο (παχυλός, παχυλότατος…) μισθός του υπαλλήλου που παριστάνει τον «πολιτικό αρχηγό»!

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ν. Χατζηνικολάου: Αντιδημοκρατικό να κάνει η Χρυσή Αυγή προεκλογικό αγώνα μέσα από τις φυλακές - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 - 15:29      2
Μέχρι και ο Χατζηνικολάου αναγνωρίζει ότι η προεκλογική διαδικασία είναι άνιση και αντιδημοκρατική με την Χρυσή Αυγή να συμμετέχει στις εκλογές μέσα από την φυλακή.
Μετά από απανωτά μηνύματά ακροατών στην πρωινή εκπομπή του Χατζηνικολάου στον Realfm με τα οποία τον ρωτούσαν αν είναι έντιμες και δημοκρατικές οι εκλογές όταν ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος και βουλευτές του είναι φυλακισμένοι, ενώ άλλοι βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, χωρίς να έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα
Ο δημοσιογράφος τελικά αναγκάστηκε να πάρει θέση και να μιλήσει επί του θέματος λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δυστυχώς συμμετέχει στις εκλογές με σημαδεμένη τράπουλα. Θα έπρεπε να έχει γίνει μια έντιμη δίκη πολύ πριν τις εκλογές ώστε οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν αν είναι αθώοι για όλα αυτά τα τερατώδη που τους κατηγορούν.
Σημείωσε πως απαγορεύουν στον Αρχηγό και στους βουλευτές της να συμμετάσχουν ισότιμα στην προεκλογική εκστρατεία όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και να παραθέσουν το δικό τους πρόγραμμα και τις θέσεις τους στον ελληνικό λαό. Τέλος επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στις εκλογές με σημαδεμένη τράπουλα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-chatzhnikolaou-antidhmokratiko-na-kanei-h-chrush-augh-proeklogiko-agwna#ixzz3PYfLlO5x

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΓΚΑΛΟΠ   ZOUGLA.GR
15-20/1/2015

21/1/15


 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ : Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ



Κατάμεστο το Δημαρχείο στην ομιλία (μέσα από την φυλακή) του εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου

Ο βουλευτής Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου τόνισε στην προεκλογική του ομιλία:

- Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα της 25η Ιανουαρίου με ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που είχε λάβει το 2012

- Η σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς εις βάρος μας θα καταπέσει υπό το βάρος της νωπής λαϊκής εντολής. Η ΝΔ θα υποστεί εκλογική πανωλεθρία

- Ο Σύριζα έχει ήδη συμφωνήσει στην παράταση του μνημονίου και έχει αποδεχθεί την ECCL γραμμή. Θα είμαστε η μόνη, αληθινή, εθνική αντιπολίτευση ενάντια στο νέο ξενόδουλο καθεστώς

- Για πρώτη φορά στα χρονικά ένα κόμμα κάνει προεκλογικό αγώνα μέσα από την φυλακή. Είναι τιμή για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται με τρόπο παράνομο και αντισυνταγματικό, γιατί αντιστέκονται στην ξενοκρατία και την κλεπτοκρατία.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Στάθης Παναγούλης: Φιμώνουν την Χρυσή Αυγή, την Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!



Μία μεγάλη αλήθεια σχετικά με την ποιότητα της εν Ελλάδι «δημοκρατίας» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Στάθης Παναγούλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια που ανέφερε, βεβαίως, ο Παναγούλης δείχνει άμεσα το ποιο είναι το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, που μάχεται υπέρ των Ελλήνων και εναντίον των «νταβατζήδων» και των τοκογλύφων.
Και φυσικά αυτό είναι η Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα μίλησε για την φίμωση που έχει επιβληθεί, τόσο προεκλογικά όσο και γενικότερα, από το μιντιακό κατεστημένο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι επί σειρά μηνών τα κανάλια δεν προβάλουν καμία δήλωση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και οι μόνες αναφορές στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι προκειμένου να «απλωθεί» η λάσπη του καθεστώτος.
Οι ακριβείς δηλώσεις ήταν: «Έχω μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες με την Χρυσή Αυγή αλλά είναι λάθος αυτός ο αποκλεισμός τους από τα κανάλια και τον δημόσιο λόγο. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Είτε το θέλουμε, είτε όχι!»