Σελίδες

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Λαμπρος Φουντούλης: Τα μνημόνια και η πολιτική λιτότητας οδηγούν τα Ελληνόπουλα στην πείνα και την λιποθυμία

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 - 20:40      11
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με το ψήφισμα για τον υποσιτισμό των παιδιών στις αναπτυσσόμενες χώρες. Ξεκαθάρισε την θέση της Χρυσής Αυγής πως δεν μπορεί η Ε.Ε. να διαθέτει λεφτά σε τρίτες χώρες και ταυτόχρονα τα Ελληνόπουλα στα σχολεία να λιποθυμούν, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/l.-fountoulhs-ta-mnhmonia-kai-h-politikh-litothtas-ths-sugkubernhshs-odhgou#ixzz3KWOzJSjy

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
 ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ
16:10
28/11/2014

"Εθνική κληρονομιά" χαρακτήρισε ο Ε.Βενιζέλος 
τους τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής 
που παραλίγο να εξαφανίσουν το ελληνικό Γένος 
από τις δέλτους της Ιστορίας.
" Όχι μόνο ένα τζαμί, αλλά και η οθωμανική κληρονομιά στην Ελλάδα
 είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς" 
ανέφερε ο Αντιπροέδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών 
Ευ. Βενιζέλος στη δημοσιογράφο Asligul Atasagun
 για το κανάλι Turkish TV- Cine5. 
Φυσικά πρόκειται περι δήλωσης υποταγής στην "Υψηλή Πύλη" 
του "Σουλτάνου" Ρ.Τ.Ερντογάν, με βάση την οποία θα αναμένουμε
 το άνοιγμα δεκάδων τζαμιών, όχι μόνο στην Αθήνα 
αλλά κυρίως σε Θεσσαλονίκη, Ανατ.Μακεδονία-Θράκη, και Ρόδο-Κω.
Με το πρόσχημα ότι θα πρέπει να είμαστε περήφανοι
που οι Τούρκοι "σουβλίζανε" τους προγόνους μας,
προκειμένουν να εγκαταλειψουν την Πίστη,
 θα τουρκοποιήσουμε μόνοι μας εκ νέου ελληνικά εδάφη
100 χρόνια μετά την εκδίωξη των Οθωμανών.

Επιβεβαίωσε δε ότι με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων
θα κατασκευασθεί το τζαμί στην Αθήνα.
 "Ναι, σαφέστατα. Ένα τζαμί ως δημόσιο έργο, ως δωρεά του κράτους
 προς τη μουσουλμανική κοινότητα στην Αθήνα.
 Διότι μιλάμε για μια δημόσια οντότητα, 
όχι για μια ιδιωτική πρωτοβουλία.
 Μιλάμε για μια δημόσια νομική οντότητα και για τις σχετικές υποδομές 
για την εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών
 της μουσουλμανικής κοινότητας στην Αθήνα.
 Αυτό είναι κάτι προφανές και απαραίτητο για κάθε ευρωπαϊκή, 
σύγχρονη και χωρίς προκαταλήψεις κοινωνία."
Μόνο που δεν μας εξήγησε γιατί το ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να πληρώνει
για τις αναγκες της μουσουλμανικής κοινότητας
που με εξαίρεση την μειονότητα της Θράκης,
αποτελείται κυρίως από λαθρομετανάστες.
Στην Αμερική οι Έλληνες της Ομογένειας, δεν πήραν λεφτα
από τον Λευκό Οίκο,
 μάζεψαν χρήματα, αγόρασαν οικόπεδο και έχτισαν την εκκλησία που ήθελαν. 
Λέει μάλιστα ότι τα τζαμιά θα χρησιμοποιηθούν για τον τουρισμό! 
Έχει σκοπό δηλαδή να καταστήσει την χώρα 
σε τουρκικό "ξενοδοχείο"!

Φυσικά το ερώτημα που πρέπει να μας απαντήσει ο Έλληνας ΥΠΕΞ 
είναι πως θα πάει σαν να μην τρέχει τίποτα να συναντηθεί 
στην Άγκυρα,
 με Ερντογάν-Νταβούτογλου, μετά το σημερινό επεισόδιο 
στην νησο  Στρογγύλη εναντίον του Έλληνα ΥΠΕΘΑ Ν.Δένδια.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

27/11/14


 Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥ ΛΑΡΥ ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΙΑ ΤΗ   Ν Τ Π, 4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ(;) ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ. "ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..."



Το Μάιο του 1983 και τέσσερεις μήνες πριν σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα ο δημοκρατικός γερουσιαστής Larry McDonald μιλώντας στην εκπομπή Crossfire των Pat Buchanan καιTom Braden μιλά προφητικά για τη νέα τάξη πραγμάτων, την παγκόσμια κυβέρνηση και τις μυστικές ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο.



Όλα αυτά σε μια εποχή που ακόμη ο «ψυχρός πόλεμος» ήταν στο απόγειό του και που κανείς πλην ελαχίστων είχαν μια συγκροτημένη άποψη για τα “περίεργα” και τα “τρελά” που έλεγε ο γερουσιαστής των Δημοκρατιών. Και όμως ο άνθρωπος αυτός λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα την 1ηΣεπτεμβρίου θα σκοτωνόταν όταν ένα σοβιετικό Su-15 θα έστελνε στο βυθό της θάλασσας το Boeing 747 της πτήσης KAL 007 των νοτιοκορεατικών Αερογραμμών κοντά στη νήσο Σαχαλίνη.

Ο Larry McDonald ήταν ένας αληθινός Αμερικανός μια πραγματικά ελεύθερη σκέψη όσο και προφητική μόνο που δεν έμελλε να ζήσει για πολύ καθώς ήταν επικίνδυνος για πολλούς.

«Ο σκοπός των Rockefellers και των συμμάχων τους είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση συνδυάζοντας τον υπερκαπιταλισμό και τον κομμουνισμό κάτω μια στέγη. Εννοώ συνομωσία; Ναι το εννοώ.

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο παγκόσμιο σε προοπτική, γενεές παλαιό στο σχεδιασμό του και απίστευτα σατανικό στη σύλληψή του».

Γερουσιαστής Larry P. McDonald 
(Απρίλιος 1935 – Σεπτέμβριος 1983)

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ελευθεριος Συναδινός: 

H E.E. εθελοτυφλεί 

στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης -

 Να καταργηθεί η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ 

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 - 23:32      11
Στις 25 Νοεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Στρατηγός Συναδινός Ελευθέριος τοποθετήθηκε για την κατάσταση στη Μεσόγειο και την ανάγκη για μια ολιστική προσέγγιση της ΕΕ, τονίζοντας ότι η Συνθήκη Δουβλίνο II πρέπει να καταργηθεί. Επισήμανε ότι, αν η Ε.Ε. συνεχίσει να εθελοτυφλεί ως προς το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών θα οδηγήσει στην καταστροφή των χωρών της Ευρώπης.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/el.-sunanidos-h-ee-ethelotuflei-sto-problhma-ths-lathrometanasteushs-na-kat#ixzz3KExO4o60

Πλυντήριο σκανδάλων η βουλή: 

Αθώωσαν τον Μιχελάκη 

για την κατηγορία του χρηματισμού

 από τον εφοπλιστή Πάλλη

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 - 19:15      61
Πλυντήριο σκανδάλων η βουλή: Αθώωσαν τον Μιχελάκη για την κατηγορία του χρηματισμού από τον εφοπλιστή Πάλλη
Τελικά η Βουλή της ανομίας και της διαφθοράς απεδείχθη για ακόμη μια φορά πλυντήριο σκανδάλων, αφού με ψήφους 96 κατά και 86 υπέρ δεν παρέπεμψε τον υπουργό του Σαμαρά, Μιχελάκη.
Η ολομέλεια της Βουλής απέρριψε το αίτημα άρσης ασυλίας του Γιάννη Μιχελάκη για την υπόθεση του εφοπλιστή Πάλλη, την στιγμή που η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε προτείνει την άρση της ασυλίας του
Συγκεκριμένα στη μυστική ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Μιχελάκη ψήφισαν 86, κατά 96, παρών 7 ενώ στην κάλπη βρέθηκε και 1 λευκό. Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο αυτό, η υπόθεση δεν θα μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Υπενθυμίζουμε όλο το ιστορικό της υπόθεσης:
Σημεία και τέρατα τα οποία επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για τις υπόγειες διασυνδέσεις της Χούντας Σαμαρά με συγκεκριμένους υψηλόβαθμους κύκλους της δικαστικής εξουσίας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας εκθέτοντας ακόμη περισσότερο την αντεθνική κυβέρνηση, τις παράνομες μεθοδεύσεις και τις αντισυνταγματικές της πρακτικές.
Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Αθηνών κατόπιν έρευνας στο γραφείο του προφυλακισμένου επιχειρηματία Πάλληκατέσχεσε έγγραφα και χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες περιγράφεται από τον ίδιο τον επιχειρηματία ο τρόπος με τον οποίο χρημάτισε τον τότε βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ώστε ο τελευταίος να καταθέσει στη Βουλή ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, χτυπώντας ανταγωνιστή του Πάλλη. Μάλιστα τα όσα καταμαρτυρούν οι χειρόγραφες σημειώσεις που κατασχέθηκαν, επιβεβαιώθηκαν και από μάρτυρες οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν!
Η Εισαγγελία Αθηνών προχώρησε στο σχηματισμό δικογραφίας κατά του Γ. Μιχελάκη, δικογραφία την οποία απέστειλε όπως ο νόμος ορίζει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ήτοι στην ΚουτζαμάνηΗ Κουτζαμάνη όφειλε να στείλει τη δικογραφία στο υπουργείο Δικαιοσύνης (Αθανασίου) προκειμένου από εκεί να διαβιβαστεί στη Βουλή με το αίτημα της άρσης ασυλίας του Μιχελάκη, καθώς το αδίκημα έλαβε χώρα όταν ο τελευταίος δεν ήταν υπουργός της κυβέρνησης αλλά βουλευτής της ΝΔ.
Κι ενώ οι δικογραφίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής σχηματίζονταν και αποστέλλονταν στη Βουλή σε χρόνο εξπρές, η δικογραφία κατά Μιχελάκη φέρεται να φεύγει από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου τον Δεκέμβριο, δίχως μέχρι τις 3 Απριλίου του 2014, η συγκεκριμένη δικογραφία να έχει φθάσει στη Βουλή! Δηλαδή, είναι προφανές πως υφίσταται μια περίεργη -τουλάχιστον- καθυστέρηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καθυστέρηση την οποία ανέχεται η συντοπίτισσα του υπουργού Αθανασίου, Κουτζαμάνη.
Μάλιστα καθώς περιγράφουν δημοσιογραφικές πηγές, ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης διαρρέει πως τα στοιχεία της εις βάρος του δικογραφίας δεν είναι ισχυρά. Το ερώτημα όμως το οποίο συνεπακόλουθα εγείρεται, είναι πως γνωρίζει ο υπουργός στοιχεία της δικογραφίας από την στιγμή κατά την οποία δεν έχει ακόμη ασκηθεί δίωξη εναντίον του;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/plunthrio-skandalwn-h-boulh-athwwsan-ton-michelakh-gia-thn-kathgoria-tou-ch#ixzz3KEwBkeol
ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ  της  ZOUGLA.GR
20/11/2014-25/11/2014

Δειγμα 1953 ερωτηθεντων

Πρόθεση ψήφου για τις εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό 28,6% (δίχως να εξασφαλίζει αυτοδυναμία), δεύτερη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 18,5%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία με 15,9%, ακολουθούν το ΠΟΤΑΜΙ με 5,2% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,2%, το ΠΑΣΟΚ (εν μέσω εμφυλίου μεταξύ Παπανδρεϊκών-Βενιζελικών) αποσπά 3,7% και εν συνεχεία το ΚΚΕ λαμβάνει 3,9%. Η ΔΗΜΑΡ ανιχνεύεται μετά βίας.


Συσπειρώσεις και... διαρροές ψηφοφόρων

Στις συσπειρώσεις των πρώτων δύο κομμάτων η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 51%, με βασική «αιμορραγία» τη διαρροή ψηφοφόρων της προς τη Χρυσή Αυγή, με ποσοστό μάλιστα που ανέρχεται στο 16,9%.



Αντίθετα, η συσπείρωση δυνάμεων στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στο 70,8%. %.Αξιοσημείωτη είναι η διασπορά ψηφοφόρων του προς τη Χρυσή Αυγή, που είναι της τάξεως του 11,5

Σκουπιδότοπος 

τα ελληνικά πανεπιστήμια 

με ευθύνη της Χούντας Σαμαρα

και των συμμοριών της αριστεράς

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 - 19:24      25
Σκουπιδότοπος τα ελληνικά πανεπιστήμια με ευθύνη της Χούντας και των συμμοριών της αριστεράς
Όταν η δημόσια εκπαίδευση παραδίδεται στις νοσηρές προθέσεις των διεθνιστών αφενός της Χούντας Σαμαρα και αφετέρου της Αριστεράς, τότε είναι αναμενόμενο το ελληνικό πανεπιστήμιο να μετατρέπεται σε έναν ατελείωτο σκουπιδότοπο.
Οι εικόνες από την επίθεση με σκουπίδια στο γραφείο του αντιπρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από αριστεριστές αλήτες, είναι ενδεικτικές του χάους που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια με ευθύνη της Χούντας Σαμαρά. Διχασμένος εμφανίζεται και ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος: να υπερασπιστεί τα τσουτσέκια της Αριστεράς ή τους διορισμένους πανεπιστημιακούς της Χούντας;
Το δίλημμα δεν θα υπήρχε βεβαίως, εάν εκείνοι που θα προέβαιναν σε ανάλογη ενέργεια ήταν Χρυσαυγίτες. Τότε από κοινού, κυβέρνηση, ακαδημαϊκή κοινότητα και φυσικά οι τσαρλατάνοι της δημοσιογραφίας θα έκαναν λόγο για «φασιστική πρόκληση» και «επίθεση στη δημοκρατία». Μανούλες είναι άλλωστε σ' αυτά οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου, οι οποίοι -να μην ξεχνιόμαστε- έχουν ένα κοινό εχθρό: την Χρυσή Αυγή. Πέραν όμως των υστερικών κραυγών των ψευτοδημοκρατών, θα είχαμε την άμεση επέμβαση των εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/skoupidotopos-ta-ellhnika-panepisthmia-me-euthunh-ths-chountas-kai-twn-summ#ixzz3K9xXKFMJ

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ξεσαλώνουν οι ανθέλληνες αλβανοί - Εισβάλλουν σε σχολεία 

και βεβηλώνουν 

τις Ελληνικές σημαίες!

Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 - 00:33      43
Ξεσαλώνουν οι ανθέλληνες αλβανοί - Εισβάλλουν σε σχολεία και βεβηλώνουν τις Ελληνικές σημαίες!
Το περιστατικό αυτή τη φορά συνέβη στο γυμνάσιο Ποδοχωρίου Καβάλας και σύμφωνα με τις καταγγελίες του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου δύο μαθητές και δύο εξωσχολικοί, όλοι τους αλβανικής καταγωγής, παραβίασαν τον προαύλιο χώρο του γυμνασίου και κατέβασαν την Ελληνική Σημαία από τον ιστό της.
Οι καταγγελίες του σύλλογου όμως δεν τελειώνουν εδώ. Σε επιστολή του προς τον διευθυντή του σχολείου αλλά και προς την διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κάνει αναφορά ότι στο σχολείο δεν τηρείται ο κανονισμός περί έπαρσης και ανάρτησης σημαιών (Κ.Π.Δ. 223/96 παράγραφος 33), σύμφωνα με τον οποίο μια φορά την εβδομάδα θα πρέπει να γίνεται επίσημα η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας και να ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος σε κοινή συγκέντρωση παιδιών και με την παρουσία όλου του διδακτικού προσωπικού.
Αυτό το περιστατικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και ξύπνησε άσχημες μνήμες από τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, όταν αλβανός μαθητής στην Καβάλα κάτεβασε την Ελληνική Σημαία, την έκαψε και ανάρτησε Τουρκική! Αν λάβουμε υπόψη και το πρόσφατο περιστατικό στα Μουδανιά της Χαλκιδικής, πλέον τα αντεθνικά κρούσματα σε όλη την Ελλάδα αρχίζουν και πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι διόλου τυχαίο.
Η πραγματική αιτία είναι ότι την τελευταία περίοδο βιώνουμε την έξαρση του αλβανικού εθνικισμού στα Βαλκάνια που σε συνάρτηση με την υποβάθμιση των Ελλήνων και την διάλυση του κράτους από το εθνοκτόνο μνημόνιο της υποταγής δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα για την περιοχή μας.
Εις βάρος των αλβανών μαθητών σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και διακεκριμένες φθορές και οι δύο υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καβάλας. Μένει να δούμε αν τώρα η Δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα για την προάσπιση των εθνικών συμβόλων ιδιαίτερα σε μια εποχή που δοκιμάζονται όλες οι αξίες και οι αρχές του Ελληνισμού.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akomh-ena-krousma-eparshs-ellhnikhs-shmaias-se-scholeio-apo-albanous#ixzz3K9fc8Swu