Σελίδες

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

images (29)
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος
Αυτές τις μέρες –και μη σας ξεγελάει ο όρος «οκτωβριανή επανάσταση», Οκτώβριο έγινε με το παλαιό ημερολόγιο- συμπληρώνονται 97 χρόνια από το πραξικόπημα των μπολσεβίκων. Θα κάνουμε, λοιπόν, κι εμείς το δικό μας «επετειακό» αφιέρωμα στο οκτωβριανό πραξικόπημα, με το οποίο εγκαθιδρύθηκε στην Ρωσσία το πρώτο κομμουνιστικό καθεστώς στον κόσμο. Και βέβαια, δεν πρόκειται να κάνουμε εδώ μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων. Σκοπός μας είναι να υπεισέλθουμε στις κρυφές πτυχές της ιστορίας .
Κατ’ αρχάς, να αναφερθούμε στην σχέση που είχαν ο σιωνισμός με τον κομμουνισμό, προ του 1917. Ο ιδρυτής του κομμουνισμού, λοιπόν, ο Κάρολος Μαρξ, ήταν εβραίος και μάλιστα προερχόμενος από οικογένεια ραβίνων. Ο Μαρξ είχε «μέντορα» τον Μωϋσή Ες, τον αποκαλούμενο και «κόκκινο ραβίνο», πρόδρομο του σιωνισμού και όργανο της γνωστής οικογενείας των εβραίων τραπεζιτών Ρότσιλντ. Ομοίως, εβραίος λένε ότι ήταν (αν και είναι ανεπιβεβαίωτο…) και ο στενός συνεργάτης και χρηματοδότης του Μαρξ,Φρειδερίκος Ένγκελς, καθώς και οι πρώτοι επιφανείς σοσιαλιστές, κομμουνιστές και αναρχικοί (Σαιν Σιμόν, Μπαμπέφ, Χάϊνε κ.α.). Οι προαναφερθέντες ήσαν στελέχη της Α΄ Διεθνούς (της μαρξιστικής), που έδρευε αρχικώς στο Λονδίνο (!!!) και εν συνεχεία στην Νέα Υόρκη (!!!), δηλαδή στις μητροπόλεις του καπιταλισμού. Επίσης εβραιοκρατουμένη ήταν και η Β΄ Διεθνής (η επονομαζομένη «σοσιαλιστική»), με κυριοτέρους εκπροσώπους της τους Μπερνστάϊν, Κάουτσκυ, Ρόζα Λούξενμπουργκ, Λίμπκνεχτ, Μαρτώφ, Ραμπίνοβιτς κ.λπ.


Το 1897, ιδρύθηκε επισήμως (γιατί ανεπισήμως υπήρχε) στην Ελβετία ο σιωνισμός, υπό την ηγεσία τουΤεοντόρ Χερτσλ. Έναν χρόνο αργότερα, ιδρύθηκε στην Ρωσσία το «Ρωσσικό Σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα», αυτό που αργότερα μετονομάσθη σε «κομμουνιστικό», το οποίο παρεδόθη εις τας χείρας του Λένιν. Ο οποίος Λένιν (κατά κόσμον Βλαδίμηρος Ουλιάνωφ), ήτο εβραίος από την μητέρα του, της οικογενείας Μπλανκ. Παππούς του Λένιν ήτο ο Ισραήλ Μπλανκ, και προπάππους του ο Μωϋσής Μπλανκ.

Ωστόσο, το 1903 το κόμμα διασπάστηκε σε «μπολσεβικικό» και «μενσεβικικό» (κάτι σαν τα «ημέτερα» ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ). Οι διαφορές τους ήσαν η εξής… μία: οι μπολσεβίκοι πίστευαν στην αναγκαιότητα μιας αμέσου κομμουνιστικής επαναστάσεως, ενώ οι μενσεβίκοι πίστευαν στην συνεργασία με «αστικές» και «προοδευτικές» δυνάμεις για την ανατροπή του τσαρισμού και μετά βλέποντας και κάνοντας. Κι αυτό, όχι γιατί δεν επίστευαν στην κομμουνιστική επανάσταση, αλλά διότι θεωρούσαν ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Η διάσπαση αυτή ήτο «κόλπο» των σιωνιστών, που ήθελαν σε οποιαδήποτε εξέλιξη να είναι με τους νικητάς. Αν πετύχαινε η «επανάσταση» θα ήταν με τους μπολσεβίκους, αν αποτύγχανε θα έκαναν την δουλειά τους με τους μενσεβίκους. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τους έκαιγε ήτο η ανατροπή του Τσάρου της Ρωσσίας, του τελευταίου εναπομείναντος διώκτη του εβραιοσιωνισμού στον κόσμο και η χρησιμοποίηση της τεράστιας αυτής χώρας –δια του μαρξισμού- για την επίτευξη των μελλοντικών τους σκοπών.
Η πρώτη «επαναστατική δοκιμή» έγινε το 1905, απόντος του Λένιν, που ευρισκόταν στο εξωτερικό. Φαινομενικώς, ηγέτης της «επαναστάσεως» ήτο ο εβραίος Λέων Νταβίντοβιτς Μπρονστάϊν, πιο γνωστός ως Τρότσκυ. Όμως, πραγματικός ηγέτης από τα παρασκήνια, ήτο ο φανατικός μαρξιστής και σιωνιστής,Ισραήλ Λαζαρέβιτς Γκέλφαντ, πιο γνωστός ως Πάρβους, άνθρωπος δαιμόνιος με φοβερές διασυνδέσεις στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων του διεθνούς σιωνιστικού κινήματος και «μέντορας» του Λένιν. Η εξέγερση καταπνίγηκε σύντομα, αλλά ο Τσάρος προχώρησε σε μερική «φιλελευθεροποίηση» του καθεστώτος του, η οποία απελευθέρωσε κοινά δαιμόνια…
Η μεγάλη ευκαιρία για την προετοιμαζόμενη επί πολλά έτη ανατροπή του τσαρισμού, ήρθε κατά τον Α΄ Π.Π., όταν η Ρωσσία ενεπλάκη στον πόλεμο με καταστροφικές συνέπειες. Του γενικού αναβρασμού, επωφελήθησαν οι δυνάμεις της ανατροπής, κι έτσι τον Φεβρουάριο του 1917 ξέσπασε «επανάσταση» στην χώρα, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Τσάρου Νικολάου και την εγκαθίδρυση «αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας», κατά τα δυτικά πρότυπα. Οι μετα-τσαρικές κυβερνήσεις αποτελούντο από φιλελεύθερους αστούς (δηλαδή μασόνους…) και μετριοπαθείς σοσιαλιστές (δηλαδή σιωνιστές). Όλοι αυτοί αποτέλεσαν το σκαλοπάτι πάνω στο οποίο πάτησαν οι μπολσεβίκοι για να ανέλθουν εις την εξουσία!

Ο Λένιν, μετά από σύντομες περιπλανήσεις σε καπιταλιστικές χώρες της Δύσεως, κατέληξε στην Ελβετία (1914-1917). Ήταν τα κρισιμότερα χρόνια της ζωής του. Όμως, πως ζούσε εκεί ο Λένιν; Ποιος του πλήρωνε τα έξοδα;
Ο πανταχού παρών Πάρβους! Ιδού το βιογραφικό του σκοτεινού αυτού ανθρώπου, δια χειρός του μεγάλου συγγραφέως Α. Σολζενίτσιν«Γκέλφαντ Ισραήλ του Λαζάρου (1867-1924). Καταγόταν από την περιοχή του Μινσκ. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στην Οδησσό. Το 1905 ήταν στην ουσία ο καθοδηγητής του Σοβιέτ της Πετρούπολης. Εξορίστηκε στη Σιβηρία, απέδρασε στο δρόμο κι έφυγε στο εξωτερικό. Στην περίοδο 1912-1915, όντας οικονομικός σύμβουλος της τουρκικής και βουλγαρικής κυβέρνησης, έγινε πάμπλουτος. Το 1915 συνεννοήθηκε με το υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας να κάνει επανάσταση στη Ρωσσία. Καλυπτόμενος πίσω από το εμπόριο έστελνε χρήματα στους Ρώσσους επαναστάτες. Μετά την επανάσταση του Φεβρουαρίου, αποκλειστικά στους μπολσεβίκους. Μετά την κομμουνιστική επανάσταση του 1918 στη Γερμανία, έφυγε για την Ελβετία, απ’ όπου απελάθηκε για σκάνδαλα. Έχτισε πλούσια βίλα στο γερμανικό νησί Σβάνενβέρντερ, όπου έζησε μέχρι τον θάνατό του».
Ποιος ήταν ο σκοπός του διεθνούς αυτού σιωνιστού; «Η πόρτα του σπιτιού του οποίου στην Κωνσταντινούπολη ήταν ανοικτή για όλους τους εχθρούς της Ρωσσίας», αναφέρει ο μέγας Σολζενίτσιν και συνεχίζει: «Στην Οδησσό, επί Αλεξάνδρου του Γ΄, διατύπωσε το καθήκον ότι η απελευθέρωση των εβραίων στη Ρωσσία θα γινόταν δυνατή μόνο με την πτώση της τσαρικής εξουσίας». Αφού, λοιπόν, ο σιωνισμός –δια του Πάρβους- μπούκωσε στο χρήμα τους μπολσεβίκους, τους στέλνει το 1917 για να ολοκληρώσει την αποστολή του: «Βλαντιμίρ Ίλιτς! Ήρθε η ώρα σας! Ήρθε ο καιρός για την παράνομη οργάνωσή σας να εργασθεί και να νικήσει! Δεν είχατε δυνάμεις, δηλαδή δεν είχατε χρήματα. Τώρα σας δίνω όσα θέλετε. Ανοίξτε τους σωλήνες από τους οποίους θα τρέξουν σα νερό! Σε ποιες πόλεις, σε ποιον να δώσω χρήματα, δώστε μου ονόματα. Ποιος θα παραλαμβάνει τις προκηρύξεις, τα βιβλία; Η μεταφορά των όπλων είναι δυσκολότερη, αλλά θα μεταφέρουμε και όπλα» (Σολζενίτσιν, «Ο Λένιν στη Ζυρίχη»).

Όμως, οι πιο σημαντικοί ηγέτες του μπολσεβικισμού ευρίσκοντο στο εξωτερικό και δεν μπορούσαν υπό ομαλές συνθήκες –μην ξεχνάμε πως συνεχιζόταν ο πόλεμος- να επιστρέψουν στην Ρωσσία. Πως θα άρχιζε η «επανάσταση» χωρίς αυτούς; Την ασφαλή μετάβασή τους στην Ρωσσία την ανέλαβε ο διεθνής σιωνισμός. Δεν ήταν, όμως, απλή υπόθεση. Βλέπετε, έπρεπε να περάσουν από διάφορες χώρες. Η λύση, όμως, ευρέθη! Με μεσολάβηση του Πάρβους στην γερμανική κυβέρνηση (που ευρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση με την Ρωσσία), η τελευταία εξησφάλισε στον Λένιν και την ομάδα του (καμιά 30αριά άτομα) ένα«σφραγισμένο τραίνο», το οποίο θα διέσχιζε την Ευρώπη χωρίς να κάνει στάση πουθενά. Εν τέλει, το «σφραγισμένο τραίνο» με τον Λένιν και τους συν αυτώ κατέληξε στον λιμένα του Σάσνιτζ. Από εκεί –και πάλι με την μέριμνα του Πάρβους- πέρασαν στην Σουηδία, εν συνεχεία στην Φιλανδία και τέλος στην Αγία Πετρούπολη (Απρίλιος 1917). Έναν μήνα αργότερα, κατέφθασε και ο Τρότσκυ με την δική του ομάδα, από την Νέα Υόρκη, όπου είχε καταφύγει. Η μεταφορά τους έγινε με πλοίο ναυλωμένο από την σιωνιστικών συμφερόντων εδρεύουσα στην Αμερική τράπεζα «Κουν και Λεβί», η οποία επίσης χρηματοδότησε αθρόα τους μπολσεβίκους.
Με τον ερχομό του στην Αγία Πετρούπολη, ο Λένιν ρίχνει το σύνθημα: «Κάτω η προσωρινή κυβέρνηση. Όλη η εξουσία στα Σοβιέτ»! Αμέσως, οργανώνει τις «κόκκινες φρουρές», οπλισμένες συμμορίες σιωνιστών, για την κατατρομοκράτηση του ρωσσικού λαού. Παραλλήλως, έχοντας στην διάθεσή του πακτωλό χρημάτων, κάνει μια άνευ προηγουμένου προπαγανδιστική εκστρατεία και οργανώνει την τελική έφοδο για την κατάληψη της εξουσίας. Μια πρόωρη εξέγερση τον Ιούλιο του ’17, που έγινε σε συνδυασμό με προγραμματισμένη μεγάλης εκτάσεως γερμανική αντεπίθεση στο ανατολικό μέτωπο, που όμως δεν έγινε λόγω των καιρικών συνθηκών (άρχισε τρεις ημέρες αργότερα), δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Κι ενώ όλα βρίσκονται στον αέρα, αναλαμβάνει επικεφαλής της κυβερνήσεως ο αχυράνθρωπος των σιωνιστών Κερένσκι, ο οποίος σώζει τους μπολσεβίκους από τα χειρότερα. Μάλιστα, μια απόπειρα στρατιωτικού κινήματος από τον στρατηγό Κορνίλωφ, δίδει την ευκαιρία στον Κερένσκι να καλέσει τους μπολσεβίκους να σώσουν την… δημοκρατία. Τους μοίρασε όπλα και αποφυλάκισε όσα στελέχη τους είχαν φυλακισθεί μετά τις ταραχές του Ιουλίου.
Communism is Talmudic Judaism
Έτσι, την 10η Οκτωβρίου (οι ημερομηνίες είναι με το «παλαιό» ημερολόγιο), έγινε η κρίσιμη σύσκεψη της Κ.Ε. των μπολσεβίκων, υπό τον Λένιν, που πήρε την απόφαση για την ένοπλη εξέγερση. Γιατί ομιλούμε για «πραξικόπημα» και «εξέγερση» κι όχι για επανάσταση, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι ορθός ο όρος «επανάσταση», διότι οι μπολσεβίκοι ήταν τότε σταγόνα στον ωκεανό: μέσα σε μια χώρα 160 εκατομμυρίων, ο τροτσκιστής ιστορικός Ντώϋτσερ τους υπολογίζει 76.000, ο συμπαθών τον κομμουνισμό ιστορικός Βέλτερ 50.000 και ο ίδιος ο Τρότσκυ 240.000. Όλες τις επόμενες ημέρες, ουσιαστικώς προαναγγέλλεται το πραξικόπημα, αλλά η κυβέρνηση Κερένσκι δεν λαμβάνει κανένα μέτρο για να το εμποδίσει. Τελικώς, την νύχτα της 24ης προς την 25η Οκτωβρίου (6 προς 7 Νοεμβρίου, με το νέο ημερολόγιο, εξ’ ου και η σημερινή νοεμβριανή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ), ξεσπά το πραξικόπημα, με έφοδο στα Χειμερινά Ανάκτορα, που ήταν τότε η έδρα της προσωρινής κυβερνήσεως. Συνελήφθησαν όλοι οι υπουργοί, αλλά ο πρωθυπουργός Κερένσκι –αυτός που έστρωσε τον δρόμο στον κομμουνισμό- «διέφυγε» μυστηριωδώς, έφτασε στις ΗΠΑ και πέρασε εκεί τον υπόλοιπο βίο του. Προφανώς, τον άφησαν να φύγει οι μπολσεβίκοι, σε αναγνώριση των πολυτίμων υπηρεσιών του. Έτσι, την 25η Οκτωβρίου (7η Νοεμβρίου) 1917 η πρώτη κομμουνιστική κυβέρνηση στον κόσμο είναι γεγονός!
Ποιοι, όμως, ήταν οι πραγματικοί κυβερνήτες της Ρωσσίας; Έχουμε και λέμε: από τους 554 πρώτους λαϊκούς επιτρόπους (υπουργούς), και τους βοηθούς τους, καθώς και τα ανώτατα στελέχη της κρατικής μηχανής, έχουμε: Ρώσσους 30, Λιθουανούς 43, Γερμανούς 12, Αρμενίους 13, Γεωργιανούς 2, Τσέχος 1, Πολωνοί 2, Ούγγροι 2, Φιλανδοί 3 και εβραίους 447!!! Οι σιωνιστές, λοιπόν, ήσαν οι νέοι αφέντες!
081218_lenin
Θα τελειώσω το σημερινό ιστορικό αφιέρωμα, με την ιδιόχειρη σημείωση του Λένιν, επί του πρώτου νομοσχεδίου (συντάκτης του ο εβραίος κομισάριος Ντιξμανστάϊν) που κατετέθη από την κυβέρνηση των μπολσεβίκων αμέσως μετά την επικράτησή της και αφορούσε –τι άλλο;- την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού»: «Το Συμβούλιο των επιτετραμμένων του λαού, να διατάξει όλα τα Σοβιέτ να θέσουν σε κίνηση όλα τα κατάλληλα μέτρα για να εκριζώσουν την αντιεβραϊκή κίνηση. Διώκτες των εβραίων κι όσοι κάνουν αντιεβραϊκή προπαγάνδα να τίθενται εκτός νόμου».
Η μακρά νύχτα της Ρωσσίας 
μόλις αρχίζει 
και θα διαρκέσει 73 ολόκληρα χρόνια!

Γ. Δημητρακόπουλος

Απάντηση σε συκοφάντη κομμουνιστή:

 Η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο κόμμα

 που έθεσε το θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων!

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014 - 12:33      4
Απάντηση σε συκοφάντη κομμουνιστή: Η Χρυσή Αυγή ήταν το πρώτο κόμμα που έθεσε το θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων!
Ξανακτύπησε ο κυνηγημένος από το ΚΚΕ σύντροφος Μπογιόπουλος, που βρήκε ασφαλές καταφύγιο στα μέσα του μεγαλοδημοσιογράφου και μεγαλοπαράγοντα του συστήματος Χατζηνικολάου. Έτσι στην χθεσινή εκπομπή στον real fm σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων δήλωσε:

Πρόκειται για μία υπόθεση την οποία από κοινού παλεύουν όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές, πλην βεβαίως της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια είναι μία, η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έθεσε θέμα Γερμανικών αποζημιώσεων.

Εξάλλου το θέμα περιγράφεται στο πρόγραμμά μας: "Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-se-sukofanth-kommounisth-h-chrush-augh-htan-to-prwto-komma-pou-eth#ixzz3IUbA0dbf

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014


ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ – 

23ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ (!!!) 

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

ImageHandler (13)

Νέο ρατσιστικό επεισόδιο (απ’ αυτά όμως που δεν προκαλούν την κινητοποίηση των ρεζίληδων της ψοφοδεξιάς, των εγκάθετων του ΠΡΟ-ΠΟ και των επαγγελματιών «αντιρατσιστών» της αμερικάνικης πρεσβείας…) έγινε σε σχολείο της Κοζάνης.
Πιο συγκεκριμένα, 23χρονος (!!!) Αλβανός μαθητής επιτέθηκε και τραυμάτισε 15χρονη Ελληνίδα συμμαθήτριά του επειδή εκείνη δεν ήθελε να κάνει αποχή. Ο 23χρονος Αλβανός επιτέθηκε τόσο φραστικά όσο και σωματικά, χειροδικώντας, εκτοξεύοντας βιβλία, θρανία και ότι άλλο έβρισκε μπροστά του.
Στη συνέχεια, το θύμα της πρωτοφανούς ρατσιστικής επίθεσης μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, γιατροί του οποίου πιστοποίησαν ότι η 15χρονη Ελληνίδα φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στα μάτια και στο φρύδι.
Επιπλέον, όπως καταγγέλλει η μητέρα της 15χρονης Ελληνίδας μαθήτριας, ο διευθυντής του σχολείου επιχείρησε να συγκαλύψει τη ρατσιστική επίθεση και δεν κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Εις βάρος του Αλβανού νταή κατατέθηκε μήνυση και τελικά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, παραμένοντας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, προφανώς «με εντολή Σαμαρά»!!!
(ΥΓ): Να τον χαίρονται τα σαμαρόσκυλα του κερατά και οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!


7/11/14


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1917 ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ 1990 ΓΕΜΙΣΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ!!!


Στις 24 Οκτωβρίου (7 Νοεμβρίου με το νέο ημερολόγιο) του 1917 ξέσπασε η λεγόμενη Οκτωβριανή επανάσταση στη Ρωσία κατά την οποία οι μπολσεβίκοι με επικεφαλής τον Λένιν κατάφεραν να κατακτήσουν την εξουσία. Η νίκη τους επηρέασε καθοριστικά για περίπου 74 χρόνια ολόκληρη τη νεότερη παγκόσμια ιστορία και πλέον έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά γεγονότα της ανθρωπότητας.

Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/polugrafotatos-me-ta-lefta-ths-merkel-o-psarras#ixzz3INVCdmnp

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

"Θεοί, μύθοι και ήρωες", 

η νέα καμπάνια για τον τουρισμό 

από την οποία απουσιάζει 

κάθε αναφορά στη Μακεδονία

Η Όλγα Κεφαλογιάννη
παρουσίασε τη νέα διαφημιστική καμπάνια
 της Ελλάδας
 στο World Travel Market στο Λονδίνο,
με ένα ....
εξαιρετικό - αλλά αφόρητα κλισε βίντεο
11 λεπτών
με τίτλο
Visit Greece | Gods, Myths, Heroes,
 από το οποίο απουσιάζει σκόπιμα 
η οποιαδήποτε αναφορά στη Μακεδονία, τον Αριστοτέλη, 
τον Μ.Αλέξανδρο. 
Η Ελλάδα ΔΕΝ θέλει να συνδέσει τη Μακεδονία 
με την υπόλοιπη Ελλάδα,
 σκόπιμα, μεθοδικά, στοχευμένα.
 Παρά το γεγονός ότι το όνομα Alexander the Great 
είναι το πιό γνωστό στον κόσμο, 
η Ελλάδα το παραχωρεί σκόπιμαστους Σκοπιανούς. 
Σε καμία καμπάνια για τον ελληνικό τουρισμό δεν υπάρχει
το σημαντικότερο μέχρι στιγμής αρχαιολογικό εύρημα της χώρας,
η χρυσή Λάρνακα του Φιλίππου.
Καμία αναφορά στη Βεργίνα, στο μακεδονικό πολιτισμό, 
στην ιστορία της Μακεδονίας.
 Σκόπιμα, μεθοδευμένα, στοχευμένα.
Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, καθώς το θέμα έχει τεθεί επανειλημμένα
από φορείς της Β.Ελλάδας.
 Για την κεντρική διοίκηση που εισπράττει τους φόρους των Μακεδόνων,
η Μακεδονία δεν είναι ελληνική !
Αρνούνται να την συμπεριλάβουν σκόπιμα,
στις εκστρατείες προβολής της χώρας.
«Όπου και αν γυρίσεις... θεοί, μύθοι, ήρωες. Μια ιστορία για την Ελλάδα».
 Έτσι ξεκινάει το φιλμ με τίτλο: «Gods, Myths, Heroes», 
παραγωγής του ΕΟΤ, 
το οποίο οπτικοποιεί όλη την επικοινωνία για το 2015, 
μόνο που στους μύθους, τους θεούς και τους ήρωες της Ελλάδας, 
δεν υπάρχει σκόπιμα ουδείς Μακεδών!

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Μέρκελ: Η Βρετανία θα διωχθεί από την Ε.Ε.

 αν διανοηθεί να βάλει φρένο στην μετανάστευση



Αφότου ο Ντέιβιντ Κάμερον εκ των πραγμάτων αναγκάστηκε να συνταχθεί με την πολιτική ατζέντα του Nigel Farage
 (η πλειοψηφία του βρετανών σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, θεωρεί ως το μεγαλύτερο πρόβλημα στη χώρα πρωτα την μετανάστευση και μετά την οικονομία, ενώ ήδη δύο προβεβλημένα στελέχη του Συντηρητικού Κόμματος του Κάμερον μεταπήδησαν στο UKIP του Farage το τελευταίο διάστημα) και ισχυριζόμενος ότι θα περιορίσει περαιτέρω τη μετανάστευση από την ΕΕ, αν αυτός επανεκλεγεί το 2015,
 η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, δηλώσε ότι
 "σκέφτεται" μια ΕΕ χωρίς την Βρετανία.
Αν η Βρετανία αποφασίσει ότι δεν θέλει απεριόριστο αριθμό μεταναστών από την Πολωνία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία (μέσα στους οποίους είναι πλήθη «ρομά») να εγκατασταθούν στα εδάφη της και να τρέφονται από τους πόρους της, θα την πετάξουν έξω από το κλαμπ τους, λέει η Μέρκελ, σύμφωνα με το DerSpiegel.

    
ΕΙΚΟΝΑ "ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

15:30
05/11/2014

Δήλωση-σοκ από τον Μ.Ταμήλο ο οποίος είπε ότι ο Ν.Δένδιας
 έγινε ΥΕΘΑ επειδή το ήθελαν οι ΝΑΤΟϊκοί!
Δηλαδή δεν επρόκειτο για επιλογή του πρωθυπουργού, 
αλλά για επιλογή κέντρων εκτός της χώρας.
Δηλώσεις είχαμε πριν από λίγο από το προβεβλημενο στέλεχος
 και βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Μ.Ταμήλο 
που δίνουν την εικόνα ότι η χώρα έχει μετατραπεί σε "μπανανία"
 και τελεί υπό κατοχή σε ότι αφορά θέματα Εθνικής Ασφάλειας
 και Άμυνας.
Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας 
στο ραδιοσταθμό των Τρικάλων "Ράδιο Ζυγός" 
 για την υπουργοποίηση του Κ.Σκρέκα, 
αναφέρθηκε με ποιο τρόπο έγινε η υπουργοποίηση του Ν.Δένδια 
στο ΥΠΕΘΑ.
Όπως είπε,απέδωσε την μετακίνηση του Ν.Δενδια στο ΥΠΕΘΑ
 στο γεγονός ότι "απορρίφθηκαν από τους Νατοϊκούς άλλα ονόματα
 που προτάθηκαν"!
 "Ξέρουμε πως γίνονται αυτά" είπε ο Μιχάλης Ταμήλος
συμπληρώνοντας το αυθόρμητο «άντε να μη πω περισσότερα»!
Δηλαδή αποκαλύπτεται από τα χέιλη πρωτοκλασσάτου βουλευτή
 ότι το ΝΑΤΟ και κατ'επέκταση η ίδια η Ουάσιγκτον
επιβάλλει ποιος θα γίνει ΥΕΘΑ σε αυτή την χώρα.
Η ελληνική κυβέρνηση ουδένα λόγο έχει στο ποιος θα καταλάβει
 την νευραλγική για τα εθνικά συμφέροντα υπουργική θέση.
Πόσο τιμητικό είναι αυτό για μια δυτικού τύπου (υποτίθεται) δημοκρατία;
Η καταγγελία δεν έγινε από τον οποιονδήποτε
αλλά από βουλευτή κυβερνώντος κόμματος
 και δεν μπορεί να περάσει στα "ψιλα".
Δίνεται η εικόνα ότι το πολιτικό μας σύστημα ελέγχεται
 από κέντρα που εδράζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, 
ότι δεν υπάρχει ανεξαρτησία και ελευθερία της χώρας, 
και το κυριότερο δεν υπερασπίζεται το πολιτικό μας σύστημα 
τα εθνικά συμφέροντα αλλά τα συμφέροντα των κέντρων αυτών.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22:13
04/11/2014

Το υψηλό εθνικό του φρόνημα και η μεγάλη του αγάπη
 για την πατρίδα του την Ελλάδα,
 οδήγησαν έναν μαθητή της 1ης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης,
 στην αποβολή!
Το… σφάλμα του και η… αταξία του, που του στοίχισε την τιμωρία του,
 ήταν  να αξιώσει από τον διευθυντή του σχολείου,
να υψώνεται η Ελληνική σημαία μία φορά την εβδομάδα
 και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος,
όπως προβλέπεται από τον Νόμο Κ.Δ.Π. 223/97, παρ.33.
 Σε κάθε δημόσιο σχολείο αναρτώνται καθημερινά
τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή σημαία σε διαφορετικούς ιστούς.
 Μια φορά τη βδομάδα γίνεται επίσημα η έπαρση των σημαιών
 και ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος σε κοινή συγκέντρωση των παιδιών
 και με την παρουσία όλου του διδακτικού προσωπικού).
Ο λόγος για τον Γιώργο Δεμερτζή, ο οποίος όντας πρόεδρος
του 15μελους συμβουλίου και προ της ετσιθελικής άρνησης του διευθυντή του,
να κάνει δεκτό το αίτημά του, ζήτησε από τους 560 συνολικά μαθητές
 που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο – είναι το μεγαλύτερο της Κατερίνης,
να υπογράψουν εάν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος
 και να υψώνεται η σημαία.
Σύμφωνα με το eleftherologion.blogspot.gr το τελικό αποτέλεσμα
 ήταν συντριπτικά υπέρ της ιδέας-αιτήματος του Γιώργου Δεμερτζή,
αφού οι 530 μαθητές υπέγραψαν «ΝΑΙ», ενώ οι υπόλοιποι 30 «ΟΧΙ».

Οι 530 από τους 560 μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης είπαν μάταια «ΝΑΙ»
 στην έπαρση της σημαίας και στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου
Ο Γιώργος Δεμερτζής περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν
 στην ξεχωριστή αυτή ιστορία απόρροια της αγάπης του για τη σημαία
και τον Εθνικό Ύμνο, είπε:
«Ζήτησα από τους μαθητές του σχολείου μου,
να υπογράψουν αν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός μας ύμνος
και να γίνεται η έπαρση της σημαίας. 
Υπέγραψαν οι 530 μαθητές υπέρ και οι 30 κατά,
οι οποίοι είναι Έλληνες, αλλά και παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων.
Ο αξιότιμος κύριος διευθυντής όμως έφερε αντίρρηση σε όλο αυτό,
 λογικά διότι  δεν συμφωνεί με την Ελληνική διαπαιδαγώγηση.