Σελίδες

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ 

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ 

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

images
αρχείο λήψης (1)
Την κοπάνησαν από εκδήλωση μνήμης για τη μικρασιατική καταστροφή στην πλατεία Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής (ο τυφλός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που είδε… φως στον ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε), Γιάννης Αμανατίδης και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, γιατί είχε κληθεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής!
Μάλιστα, στη συνέχεια εξέδωσαν και ανακοίνωση, στην οποία εγκαλούν τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί προσκάλεσε την Χρυσή Αυγή (όπως έχει υποχρέωση από τον νόμο. 
Και βέβαια, ορθώς αποχώρησαν οι Συριζαίοι από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, διότι είναι γνωστές οι θέσεις του συνονθυλεύματός τους για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας. Επίσης, είναι γνωστές και οι τότε θέσεις του κόμματός τους (είναι πολιτικοί κληρονόμοι, εξίσου με τους του ΚΚΕ, ως το 1968 που διασπάστηκε…), που όχι μόνο δε λυπήθηκε για «την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, αλλά την επιδίωξε», όπως έγραφαν αργότερα στον «Ριζοσπάστη» οι αρχιπροδότες! 
Ουστ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ"...
15:42
15/09/2014

Μείζον θέμα για το οποίο ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ 
τόλμουν να αγγίξουν αποτελεί η έκδοση ανακινωσης ευαρέσκειας
 από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών 
για το "αντιρατσιστικό" νόμο 
και βέβαια όταν ο εχθρός δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, 
γίνεται ευκόλως αντιλητή η ποιότητα και ποίου τα συμφέροντα εξυπηρετούνται απο τον συγκεκριμένο νόμο.
Σε μια κλασική ανακοίνωση επικυρίαρχου κράτους
προς το κράτος-δορυφόρο,
 η Αγκυρα προειδοποιεί ότι
"Θα παρακολουθεί την κατάσταση 
σε ότι αφορά τις πιθανές παραβιάσεις 
των δικαιωμάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης 
και των Δωδεκανήσων"
και δεν υπήρξε ούτε η παραμιkrή αντίδραση 
του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικων!


ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ... ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ EXIT POLL... ΣΤΟ 13,1% ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣΚΑΙ ΜΕ 47 ΕΔΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ



Σε τρίτη εκλογική δύναμη και ρυθμιστής του αποτελέσματος 
αναδείχθηκε το Εθνικιστικό κόμμα της Σουηδία
 αν και τα υπόλοιπα κόμματα έχουν αρνηθεί κάθε συνεργασία μαζί του. 
Οι Σουηδοί Δημοκράτες (εθνικιστες) με 13,1% 
 (ενώ τα exit poll τους έδιναν 10,5) ,
απο 5,7 % που ειχαν στις προηγουμενες εκλογες.
έφτασαν τις 47 έδρες και έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν τη νίκη τους..

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ...  Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΦΙΝΑ ΛΑΜΙΑΣ: ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ...!!!



Σεπτέμβριος 1943... Ο λόγος του σφαγέα Άρη Βελουχιώτη στην Δεσφίνα. Ένα χρόνοι μετά επικεφαλής των κατσαπλιάδων δολοφόνων του ΕΛΑΣ, (σαν σημερα στις 15 Σεπτμβρίου του 44) κατασφάζει Έλληνες στο Μελιγαλά... Διαβάστε και διαδώστε για να μάθει ο κόσμος για ποιούς προδότες και δολοφόνους μιλάμε...

"...Σκοπός μας δεν είναι να χτυπήσουμε τους Γερμανούς και τους Ιταλούς στρατιώτες, γιατί κι αυτοί είναι σαν και εμάς αδέλφια μας και είναι όργανα των διάφορων φασιστών και κεφαλαιοκρατών για τη κατάκτηση και υποδούλωση των λαών και γιαυτό τους έστειλαν εδώ κάτω.

Λοιπόν να μην τρέφετε μίσος γι αυτούς.

Φταίνε οι διάφοροι Βόλπι και Γιούγκερς της Ιταλίας και Γερμανίας.

Εάν ρωτήσεις καλά , καλά κάθε στρατιώτη , αυτούς τι επιθυμεί δεν θέλει τίποτε άλλο από του να φτάσει σύντομα σπίτι του, στη δουλειά του και στα παιδιά του.

Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και να υποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό .

 Ο πρώτος μας σκοπός που θα έχουμε μόλις επικρατήσουμε θα είναι να σφάξουμε όλη την άτιμη φάρα των αξιωματικών του αστικού στρατού που άλλο δεν κάνανε πριν παρά κινήματα για να παίρνουνε γαλόνια μισθούς και να γίνονται Πρόεδροι Δημοκρατίας

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014


Η γενοκτονία των Ινδιάνων,

 ένα ξεχασμένο Ολοκαύτωμα

Julien Chaulieu
Ο όρος γενοκτονία, καθιερώθηκε επίσημα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για να περιγράψει εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική και επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο γεωγραφικό τόπο. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται είτε με διαδοχικούς ομαδικούς φόνους, είτε μέσω άλλων μεθόδων που συμβάλουν στην μαζική εξόντωση ατόμων που ανήκουν σε συγκεκριμένη φυλή. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές γενοκτονίες που συναντά κανείς στην ανθρώπινη ιστορία είναι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Γερμανούς Ναζί, το Holodomor της Ουκρανίας το 1932 απο το Σοβιετικο Σταλινικο καθεστως, τις θηριωδίες των αποικιοκρατικών καθεστώτων Αγγλων και Γαλλων στην Ασία και την Αφρική, καθώς και.....
η εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων Ελληνων και Αρμενίων από τον Οθωμανικό στρατό.

Η μεγαλύτερη όμως γενοκτονία που συνέβη ποτέ στην πλανήτη, αλλά και ταυτόχρονα η λιγότερο συζητημένη, είναι αυτή των Ιθαγενών Ινδιάνων της Αμερικανικής Ηπείρου. Συνολικά από τα πρώτα χρόνια της «ανακάλυψης» της Αμερικής, μέχρι και το τέλος του 19ου αιώνα, πάνω από 80.000.000 Ιθαγενείς εξοντώθηκαν. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των Ιθαγενών στην Βόρεια Αμερική το 1919 έφτανε τους 400.000, μόλις… 18 με 19 εκατομμύρια λιγότεροι σε σύγκριση με το 1492, όπως αναφέρει το Ethical Canons and Scientific Inquiry (Genocide of Native Americans). Ο David Stannard στο βιβλίο του, American Holocaust, (1992, σ. 74-75, s.151), κάνει λόγο για 100 εκατομμύρια ανθρώπους που εξοντώθηκαν συνολικά, μεταξύ αυτών γύρω στα 18 εκατομμύρια σε περιοχές του Βόρειου Μεξικού, ενώ οι θάνατοι που συνδέονται με το εμπόριο δουλείας Ιθαγενών υπολογίζονται στα 28 εκατομμύρια. Όπως όλα δείχνουν, οι ιθαγενείς πλήρωσαν πολύ ακριβά τα προνόμια που είχαν να κατοικούν σε πλούσια εδάφη.