Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Εθνοπροδοσίας συνέχεια:

Δεν θέλει F-16 στο Καστελόριζο ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δρίτσας - τομεάρχης Άμυνας Σύριζα: "Θέλουμε ένα γιατρό στη Μεγίστη και όχι f-16"... Παρατήρηση : Ο μισθός ενός γιατρού στο Καστελόριζου ισοδυναμεί με τα λεφτά που ΘΑ έδινε
ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ  από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για Κοινωνική Αλληλεγγύη.
Κανείς τους όμως δεν έδωσε ούτε μισό ευρώ!
Σε  απόλυτα αντεθνικό ντελίριο κατά του Ελληνικού Στρατού εξελίχθηκε η συνεδρίαση του Τμήματος Δικαιωμάτων της συμμορίας του Σύριζα. Τα ορφανά του ...
Τσαουσέσκου, τα οποία εδώ και κάποιο διάστημα έχουν υιοθετηθεί από τον γνωστό, εβραϊκής καταγωγής, στυγνό κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος, φρόντισαν να αποκαλύψουν ακόμη μια φορά το αντεθνικό τους μίσος, εξαπολύοντας μύδρους κατά του Στρατεύματος και της υποχρεωτικής στράτευσης.
Ο υπεύθυνος για θέματα αμυντικής πολιτικής του  κόμματος του Alexis, Θοδωρής Δρίτσας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να δούμε τι άμυνα θέλουμε. Η λογική μας είναι ότι ένας γιατρός στο Kαστελόριζο είναι πολυτιμότερος από ένα ακόμα F16», επιχειρώντας δολίως, με τον παραδοσιακό κουτοπόνηρο μπολσεβίκικο τρόπο, να φέρει σε αντιπαράθεση τους τομείς της υγείας και της άμυνας. Δε μας είπε όμως ο κύριος Δρίτσας, πως σκέφτεται ο Σύριζα να αποτρέψει ή να αντιμετωπίσει πιθανή (ελέω της γεωστρατηγικής θέσης του Καστελόριζου) τουρκική επιθετική ενέργεια. Μήπως θα προτάξει τους γιατρούς χωρίς σύνορα; Και φανταστείτε πως αυτός ο μπολσεβίκος, είναι υπεύθυνος του τομέα αμυντικής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν δυνάμει δηλαδή, υπουργός άμυνας!
Το παραλήρημα βέβαια δε σταμάτησε εκεί. «Ο στρατός εξακολουθεί να καθορίζει κυβερνητικές αποφάσεις», δήλωσε ο… πολύς Νάσος Θεοδωρίδης, ο θεωρητικός ειδήμων της ροζ αριστερής παρανόησης, εκείνος ο οποίος έγραψε πως οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες και ότι δεν υπήρξε καμιά ποντιακή γενοκτονία από τον αιμοσταγή Κεμάλ. Φυσικά για τις ανθελληνικές του θέσεις, ο Νάσος Θεοδωρίδης «τιμωρήθηκε» από τον president Alexis με την τοποθέτησή του στο τμήμα δικαιωμάτων της συμμορίας της Κουμουνδούρου.
Από το κομμα του θεατρου του παραλογου (μέγας διδάσκαλος ο «Χάιλ Χίτλερ» Πάντζας), δε θα μπορούσε να απουσιάζει η νεολαια του Σύριζα, εκείνη η οποία προ δύο μόλις εβδομάδων διαδήλωνε μαζί με τον Καμίνη για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.
Ο Γιώργος Νιαουνιάκης τάχθηκε με δριμύτητα κατά του θεσμού του Στρατού, με το επιχείρημα (κρατηθείτε!) πως  "η Ελλάδα έχει να κάνει αμυντικό πόλεμο από το 1941, συνεπώς είναι αδιανόητο να παρατείνεται η υποχρεωτική στράτευση" !Αυτοί οι μισέλληνες, επιθυμούν να κυβερνήσουν τη χώρα. Αυτούς προωθούν οι αμερικανοσιωνιστές κερδοσκόποι οι οποίοι απομυζούν τον ιδρώτα του Λαού μας αλλά και οι ευρωπαίοι «δημοκράτες», οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα μια χρεοκοπημένη χωματερή λαθρομεταναστών. Αυτοί οι εχθροί του Ελληνισμού, απαιτούν να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.
 Όμως η αλαζονεία τους είναι εκείνη η οποία απογυμνώνει το δήθεν ανθρωπιστικό τους προσωπείο.
 Άλλωστε παρά την καθεστωτική προπαγάνδα των συντρόφων τους
στα πλήρως ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης, ο Λαός μας γνωρίζει καλά, πως
 η Αριστερά δεν έχει Ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο και μάλιστα εξόχως βεβαρυμένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου